Tekst

Taal is een fantastisch instrument dat u vrijwel overal kunt inzetten en dat u kan helpen bij het realiseren van doelstellingen. Een goede en aansprekende tekst brengt uw publiek in beweging en helpt om uw doel te bereiken. Spelling, interpunctie en stijl zijn belangrijk, maar ook de toon en structuur zorgen ervoor dat u de aandacht trekt en vasthoudt.

Daarom verdiepen wij ons in de materie en gaan we op onderzoek uit. We zorgen dat onze teksten perfect aansluiten bij uw doelstelling, uitstraling en de boodschap die u wilt overbrengen.

Hoe complex uw boodschap ook is, wij maken heldere, trefzekere teksten waarvan taal en toon nauwkeurig zijn afgestemd op de ontvanger. Teksten die aansluiten op uw communicatiedoelstellingen. Communicatie is thuis in alle middelen (print en digitaal) en in uiteenlopende schrijfstijlen. Daarbij denken we in woord én beeld. Zodat beide elkaar versterken en uw boodschap nóg duidelijker overkomt.

Redactie
Bij het redigeren van teksten letten we niet alleen op spelling en interpunctie, maar ook op stijl en structuur. Is de tekst goed opgebouwd en de informatie eenduidig? Wordt overal dezelfde tijd gebruikt en zijn er niet te veel passieve zinnen? Wij zorgen dat uw tekst een logisch geheel vormt, prettig leest en taalkundig correct is.

Herschrijven
Misschien is uw tekst te technisch voor leken. Of te informeel voor uw doelgroep. In dat geval gaan we een stap verder en herschrijven we uw tekst. De boodschap blijft hetzelfde, maar de vorm verandert.

Check
Ook als u op zoek bent naar een snelle controle en een kritische blik, bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons spreekwoordelijke rode potlood kijken we uw tekst na en zetten alle punten, komma’s, d’s en t’s op de juiste plek.