Binnenbewegwijzering
is meer dan alleen een bordje

Binnenbewegwijzering is een onderdeel van de totale routing en uitstraling van uw bedrijf. De bewegwijzering in een gebouw moet meer zijn dan een bordje waarop de bezoeker kan zien waar de ingang is. De bewegwijzering begint al op het moment dat de bezoeker bij het gebouw komt aanrijden. Een duidelijke bewegwijzering versterkt het imago en biedt hulp bij het vinden van de bestemming. Of u bent makkelijk te vinden in bijvoorbeeld een bedrijfsverzamelgebouw.

Afhankelijk van de hoeveelheid informatie zijn er systemen voor een vaste routing, maar er zijn ook systemen waarbij de bordjes eenvoudig kunnen worden veranderd. Het aluminium systeem is in elke gewenste RAL-kleur leverbaar. Hierdoor is het zelfs mogelijk om elke afdeling zijn eigen kleur te geven.

Zo ondersteunen wij uw merk en identiteit én creëren we maximale herkenning voor uw bezoekers. Wij streven altijd naar een goede balans tussen logica, techniek en esthetiek. Of het nu gaat om deurhouders, verwijsborden voor wandmontage, hangende verwijsborden of een op maat gemaakte bewegwijzering, wij hebben altijd een passende oplossing.