Groot formaat printen

Met een groot formaat print trekt u beslist de aandacht. Denk bijvoorbeeld aan posters, reclameborden, billboards, spandoeken of een opvallende vloersticker. Wilt u geen gewone vierkante sticker? Geen probleem. We kunnen de sticker contoursnijden en voorzien van een beschermende laminaat.

da'sFraai adviseert u graag over de meest geschikte keuze van het materiaal voor de specifieke toepassing die u kiest. Het ene materiaal is immers goedkoper dan het andere en dus beter geschikt voor kortlopende promotiecampagnes, terwijl u beter een duurzamere materiaalsoort kunt kiezen voor langlopende productpresentaties. Ook het ontwerp en de opmaak verzorgen wij voor u.

Door gebruik te maken van onze toepassingen voor grootformaat printwerk zorgt u ervoor dat uw reclameboodschap de aandacht krijgt die het verdient. Welk formaat of welke vorm u ook in gedachten heeft, we helpen u graag om uw ideeën te realiseren. Van stickers, posters en reclameborden, tot spandoeken en fotobehang. Wilt u een mooie banier of een canvasdoek om uw boodschap op te plaatsen? Of zoekt u een professionele partner om uw standbouw te verzorgen en de beursstand op een aantrekkelijke manier te voorzien van een verzorgde en gepersonaliseerde uitstraling? Van ontwerp tot realisatie kunt u voor alle vormen van printwerk terecht bij ons.

Onze eco-solvent inkt is van de hoogste kwaliteit en bestand tegen water en UV-straling. Zo blijft het printwerk optimaal behouden.