Met gevelletters krijgt uw pand
een mooie en chique uitstraling

Gevelletters behoren tot de luxere gevelreclame, het heeft een zeer mooie en chique uitstraling. Uw logo/letters kunnen wij in elke maat en vorm voor u leveren en monteren. Ook zijn ze in verschillende materialen te verkrijgen; acrylox, RVS of dibond. Montage van de letters gebeurt door middel van afstandsbusjes op de gevel, waardoor het meer diepte krijgt.

Acrylox is een lichtdichte en speciaal gepigmenteerde gegoten acrylaatplaat, en daarmee kleurecht. Het plaatoppervlak is aan de ene zijde gematteerd en aan de andere zijde glanzend. U kunt dus kiezen wat het beste bij uw bedrijfsuitstraling past. Deze letters worden met freestechniek gesneden uit kunststof platen, van 8, 19 of 30 mm dikte. Er zijn een groot aantal RAL kleuren leverbaar.

Gevelletters vervaardigd uit RVS geven uw bedrijf een sjieke uitstraling.

Dibond is een aluminium sandwichplaat met een kunststof tussenlaag (polyethyleen). De plaat is vormvast, UV- en vochtbestendig en hierdoor uitstekend geschikt voor lange termijn. De letters worden uitgefreesd uit plaatdikten van 2, 3 of 4 mm. Het plaatmateriaal kan in elke gewenste RAL kleur gespoten worden.