Een opvallend makelaarsbord geeft 
je pand een hoge attentiewaarde

Je wil je te koop of te huur staande pand natuurlijk de hoogste attentiewaarde geven. Hiervoor heeft da'sFraai diverse oplossingen, omdat niet elk pand hetzelfde gesitueerd is. Voor de ene situatie komt een V-bord beter tot zijn recht en voor de andere is een tuinbord het meest geschikt.

Borden met een 'draai'
Met dit bord geef je jouw boodschap een opvallende 'draai', dankzij het roterende paneel. Dit bord is verkrijgbaar in het formaat 70x100 cm. Er zijn 3 templates beschikbaar: een cirkel, een ruit en een huis, maar er ook eigen draai-elementen mogelijk. Deze borden van Polyprop bevestig je op ramen of andere gladde ondergronden met zuignappen (tot windkracht 6).

Raamborden (V-borden)
Deze makelaarsborden hebben een V-vorm die eenvoudig met een krachtige dubbelzijdige tape aan het raam bevestigd kunnen worden. Het bord is gemaakt van polypropyleen dat scheurvast en weerbestendig is. Ze worden enkelzijdig full color bedrukt en kunnen zowel in een liggend en staand formaat geleverd worden.

Tuinborden
Een mooi en opvallend bord in de tuin dat gemaakt is van roest- en weerbestendig materiaal werkt natuurlijk ook prima als verkoopmiddel. Het bord kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig full color bedrukt worden en is in diverse formaten en materialen verkrijgbaar.

Stickers
Speciaal voor de makelaarsborden bieden wij ook speciale 'te koop/verkocht/te huur/verhuurd' stickers aan. Door de verwijderbare lijmlaag wordt de print niet aangetast en kun je borden (én de stickers) vaker gebruiken.

Andere toepassingsmogelijkheden
De V-borden zijn overigens ook prima te gebruiken voor de bekendmaking van een geboorte, huwelijk of voor tijdelijke reclamedoeleinden.