Spandoeken en frames rechthoekig

Spandoeken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de markt van reclamedragers. De functionaliteit van spandoeken mag bekend worden geacht: directe aandacht voor speciale acties, tekst en/of symbolen in groot formaat, simpele bevestigingen, universeel toepasbaar.

U kunt bijvoorbeeld uw logo laten printen op spandoeken en deze met een frame aan uw pand laten bevestigen. Zo zijn er tal van mogelijkheden in elk gewenst formaat en zijn deze te realiseren op vrijwel elke locatie.

Door de handige lichtgewicht constructie zijn grote reclamevlakken te realiseren die vroeger niet mogelijk waren of een veelvoud kostten. Het frame bestaat uit aluminium en het doek uit bisonyl. Hier heeft u dus geen onderhoud aan. De spandoeken gaan minimaal 3 jaar mee.

Spandoekframes kunt u overal plaatsen. Ze maken indruk en doordat ze in ieder gewenst formaat verkrijgbaar zijn, zijn er volop mogelijkheden als het om uw reclameboodschap gaat. Wanneer u een boodschap wilt overbrengen kunnen spandoekframes de aandacht trekken van potentiële klanten. Niet alleen als het gaat om een korte periode, maar ook wanneer u voor lange termijn naar een oplossing zoekt.