Vlaggen en banieren zijn
decoratieve en stijlvolle sfeermakers

Vlaggen en banieren zijn veelzijdige en flexibele communicatiemiddelen, waarmee u heel eenvoudig een sfeer creëert of een product of boodschap introduceert. da'sFraai zorgt ervoor dat de vlaggen en banieren met uw bedrijfsnaam of reclameboodschap kleurrijk en opvallend in de top of aan de gevel hangen. En in weer en wind, want onze vlaggen worden gefabriceerd van duurzame doekkwaliteiten en hebben de hoogste normering voor kleurechtheid. Je kunt kiezen uit: mastvlaggen met open of zonder open zoom, gevelvlaggen, raamvlaggen, beachflags, banieren.

Gevelvlag
Een gevelvlag is de oplossing wanneer u niet in het bezit van een vlaggenmast bent. Dit promotiemiddel neemt relatief weinig ruimte in, maar is desondanks zeer herkenbaar. U vindt de gevelvlag terug in winkelstraten, musea en kiosken.

Raamvlag
Vergelijkbaar met de gevelvlag, maar dan is de stok voorzien van een zuignap die u gemakkelijk op een raam kan bevestigen. Het formaat is wel iets kleiner dan een gevelvlag.

Beachvlag
Beachvlaggen zijn uitermate geschikt om in te zetten als aandachttrekker op een beurs of evenement. Op een solide ondergrond (harde ondervloer) adviseren wij de kruisvoet te bestellen. Is uw evenement buiten? Geen probleem, koop dan de waterzak er optioneel bij. Hiermee verzwaart u de kruisvoet en voorkomt u dat de beachflag zal omvallen bij harde wind. Bij extreem harde wind adviseren wij een verzwaarde grondplaat. Met behulp van de grondboor kunt u de de beachflag zelfs in extreem mul zand plaatsen. Bij een stevigere ondergrond adviseren wij de grondpen.

Banieren
Bevestig banieren buiten aan een muur, wand, lantaarnpaal, podium, etc. Een banier kan zowel gebruikt worden als representatieve vaandeldrager van een bedrijf, als promotiemateriaal of als feestelijke eyecatcher. Een banier kan ook afgewerkt worden met of zonder open zoom. Een banier met open zoom kan over de banieruithouder worden geschoven waardoor de banier altijd goed zichtbaar is (ook bij windstilte). Mocht uw vlaggenmast niet over een banieruithouder beschikken, dan leveren wij deze er desgewenst bij.