Drukwerk en print

Naast alle hedendaagse multimediamogelijkheden zijn gedrukte media om klanten te informeren én te interesseren in uw bedrijf en uw producten of diensten, nog steeds een zeer belangrijk onderdeel van de communicatiemix. Een brochure, briefpapier, advertenties of een mailing; met aantrekkelijk drukwerk geeft u letterlijk uw visitekaartje af.

Bij de visuele communicatie met de buitenwereld vormen uw logo en huisstijl de frontlinie. Het is van belang dat deze herkenbaar, eenduidig en passend bij uw onderneming zijn. Een klant moet u door het zien van uw logo en huisstijl in positieve zin kunnen herkennen, en met name uw naam en logo moet hem goed bij blijven! da'sFraai denkt met u mee, ontwerpt én realiseert uw logo. Tevens ontwerpen wij de bijpassende huisstijl door het toe te passen op uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, etc. Maar uw huisstijl moet ook consequent worden doorgevoerd op andere grafische producten, zoals affiches, posters, flyers, brochures.

Natuurlijk bekijken wij ook graag samen met u of uw logo, huisstijl, brochures of andere gedrukte media eventueel verbeterd kunnen worden of een passende look kan worden gegeven.