Flyers en posters

Een flyer of poster laten ontwerpen voor een evenement, beurs, concert, braderie, markt of aanbieding? da'sFraai zorgt ervoor dat uw actie de aandacht trekt. We geven uw flyer of poster een uniek, prikkelend doelgroepgericht design met een hoge attentiewaarde.

Flyers zijn een makkelijk en goedkoop promotiemiddel. Ze kunnen betaalbaar en snel in grote oplagen worden geproduceerd. U kunt ze actief (laten) uitdelen, huis aan huis laten verspreiden of bijvoorbeeld neerleggen in winkels of openbare gebouwen.

Voor we een flyer of poster gaan ontwerpen bespreken we eerst uw wensen en ideeën en wat de doelstelling is. Met de juiste look en feel zorgen wij ervoor dat uw flyer de aandacht trekt en de inhoud snel wordt begrepen. Dan heeft de flyer de juiste attentiewaarde, komt de boodschap over en heeft het de gewenste actie tot gevolg.

Posters zijn een uitstekend medium om tentoonstellingen, beurzen en evenementen bekend te maken bij een groot publiek. U vind ze in abri’s, op plakzuilen, borden langs de snelweg en in openbare gebouwen. 
De concurrentie is echter ook groot. Op straat en in de openbare ruimte wordt de consument constant gebombardeerd met allerlei soorten informatie. Het is dus zaak dat we uw boodschap zo opvallend, visueel aantrekkelijk en helder mogelijk uitdragen. Iedereen die uw affiche heeft gezien moet zich het beeld en de feiten na een paar uur nog kunnen herinneren. Sterker nog, men moet zich voldoende aangesproken voelen om uw evenement te gaan bezoeken!