Met een groot formaat print
trekt u beslist de aandacht

Door gebruik te maken van onze toepassingen voor grootformaat printwerk zorgt u ervoor dat uw reclameboodschap de aandacht krijgt die het verdient. Welk formaat of welke vorm u ook in gedachten heeft, we helpen u graag om uw ideeën te realiseren. Wilt u geen gewone vierkante sticker? Geen probleem. We kunnen de sticker contoursnijden en voorzien van een beschermende laminaat.

Van stickers, posters en reclameborden, tot spandoeken en fotobehang of een opvallend vloersticker. Wilt u een mooie banier of een canvasdoek om uw boodschap op te plaatsen? Of zoekt u een professionele partner om uw standbouw te verzorgen en de beursstand op een aantrekkelijke manier te voorzien van een verzorgde en gepersonaliseerde uitstraling? Van ontwerp tot realisatie kunt u voor alle vormen van printwerk terecht bij ons.

da'sFraai adviseert u graag over de meest geschikte keuze van het materiaal voor de specifieke toepassing die u kiest. Het ene materiaal is immers goedkoper dan het andere en dus beter geschikt voor kortlopende promotiecampagnes, terwijl u beter een duurzamere materiaalsoort kunt kiezen voor langlopende productpresentaties.