Merk en identiteit

De uitstraling van uw onderneming kan voor een potentiele klant de beslissende factor zijn om wel of niet voor u te kiezen. Heeft uw onderneming een professionele, betrouwbare en verzorgde uitstraling dan zal dit een potentiele klant positief beïnvloeden.

Merk en identiteit staat voor het beeld dat een merk oproept. Niet alleen producten, maar ook uw bedrijf is een merk. Benut u wel alle mogelijkheden om van uw bedrijf of organisatie de juiste merk identiteit mee te geven? Zorgt u er wel voor dat uw bedrijf de identiteit uitstraalt die u wilt, waardoor de keuze van de doelgroep valt op uw bedrijf of product?
da'sFraai weet dat klanten zeer gevoelig zijn voor uitstraling en identiteit. Als een beslisser twee of drie evenwaardige keuzes overhoudt, dan beslist het gevoel, waarbij het imago en de identiteit van het bedrijf de doorslag geven.

Vragen die aan ons gesteld worden over merk en identiteit:
• Wat is onze (gewenste) identiteit? En welke merkuitstraling past daarbij?
• Hoe beschrijven we helder en duidelijk ons merk en onze identiteit?
• Klantgericht denken en uiten – hoe doe ik dat?
• Heeft onze website een uitstraling die echt bij ons past?
• Hoe betrekken we de organisatie bij onze identiteit?

Wilt u ook een sterke en unieke merkidentiteit? Laat da'sFraai uw onderneming eens onder de loep nemen. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u alles vertellen over het succesvol inzetten van uw bedrijf als merk in uw communicatie zoals uw website of huisstijl.