Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling is iets heel anders dan een leuk creatief idee bedenken. Een goed idee is vaak te koppelen aan één product en/of dienst. Een goed concept levert meer mogelijkheden en toepassingen op. Er wordt dan ook wel eens gezegd: “Een idee is vergelijkbaar met een sprinter, een concept loopt met gemak de marathon uit.”

Met een totaalconcept komt uw boodschap volledig tot zijn recht. Met een goed doordacht concept heeft u een groot en vooral doeltreffend bereik door de inzet van verschillende media. Denk hierbij aan internet in combinatie met bijvoorbeeld actiefolders en een advertentiecampagne. Een goed visueel concept versterkt het merk door de herhaling en herkenbaarheid op meerdere gebieden. Zo worden uw klanten extra getriggerd en de aankoop meer gestimuleerd.

Voor da'sFraai betekent professionele conceptontwikkeling een creatieve dienst en/of creatief product voor een opdrachtgever uitdenken en implementeren met een heldere, duidelijke doelstelling. Hierbij kunt u onder andere denken aan:
- Marketingdoelstelling (bijvoorbeeld een hoger marktaandeel)
- Kennisdoelstelling (bijvoorbeeld toename van awareness of grotere naamsbekendheid)
- Corporate doelstelling (gericht op imago)

De concepten die wij voor u ontwikkelen zijn creatief, anders, aansprekend en passen bij uw wensen, behoeften en doelstellingen.