Online en offline communicatie

Uw organisatie heeft een prachtige naam, een dijk van een huisstijl en een glasheldere positionering. Nu is het tijd voor communicatie. Effectieve communicatie begint met een sterk idee (concept). In combinatie met onze strategische kennis en creativiteit is da'sFraai volledig in staat uw bedrijf of product succesvol in de markt te zetten.

Wij maken hiervoor zowel gebruik van traditionele offline media als online communicatievormen. Met name de online ontwikkelingen gaan in zo’n hoog tempo dat het vergaren van kennis en opdoen van ervaring een ‘never ending story’ is.

Effectiviteit meten
In de huidige tijd wordt van bedrijven en instellingen een steeds opener en toegankelijker opstelling verlangd. Online media zijn bij uitstek het middel om direct te communiceren met klanten én medewerkers. Denk naast communicatiekanalen als het web en e-mailings ook aan de vele mogelijkheden in social media. Een bijkomend voordeel van deze online mediavormen is de grote mate van meetbaarheid, waardoor de Return on Investment (ROI) bepaalt kan worden.

In vogelvlucht
Offline media kunnen in voorkomende gevallen de online media versterken via crossmediale campagnes. Conceptontwikkeling, positionering en design behoren daarom tot de dagelijkse werkzaamheden van da'sFraai. Om u een indruk te geven wat we u zoal kunnen bieden aan diensten, werkzaamheden en toegepaste mediavormen (in alfabetische volgorde): abri campagnes, advertenties (zowel on- als offline), affiliate marketing, audiovisuele media toepassingen, beeldbewerking, beursstands, billboard campagnes, blog marketing, brochures, e-mail marketing, folders, fotografie, huisstijlontwikkeling, internet adverteren. internet narrowcasting, jaarverslagen, logo of beeldmerk ontwerp, online applicaties, social media, verpakkingen, website en webshop ontwikkeling, (web)tekstschrijven.

Meer weten over één of meerdere van onze on-/offline diensten, maak dan een afspraak met Robert Spierings.