Stand- en interieurbouw

Staat u binnenkort op een beurs en heeft u een aansprekende beursstand nodig of is uw interieur aan een opknapbeurt toe? Voor professionele stand- en interieurbouw kunt u altijd bij ons terecht. U kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken, of wij kunnen het voor u maken. Door de ideale mix van vakmanschap, creativiteit en betrokkenheid, creëert da'sFraai keer op keer een verbluffend resultaat.

Een goede presentatie is onmisbaar als u deelneemt aan een beurs of uw producten wil presenteren. U wilt iets neerzetten wat herkenbaar is, waarmee u zich duidelijk onderscheidt en dat bij de bezoeker lang in de herinnering blijft? da'sFraai kan voor zo'n presentatie de perfecte situatie creëren. Met een stand of interieur op maat, die voldoet aan al uw wensen.

da'sFraai heeft jarenlange ervaring op het gebied van stand- en interieurbouw. Onze persoonlijke benadering en korte lijnen zorgen ervoor dat u een duidelijk beeld krijgt van wat u met uw presentatie kunt bereiken. Duidelijke visuals vooraf zorgen voor een helder beeld van het ontwerp. Van het eerste ontwerp tot de opslag nemen wij graag het werk uit uw handen.

Alle benodigde disciplines hebben we in eigen huis: van ontwerpers tot timmermannen, van stylisten tot decorbouwers en van decorateurs tot schilders. Met een grote, goed geoutilleerde werkplaats en volop keuze uit materialen en middelen kunnen wij van uw wensen iets tastbaars maken.

Op deze pagina krijgt u al een indruk van de diverse mogelijkheden. da'sFraai is expert in het ontwerpen en realiseren van beursstands en interieurs. Kenmerkend aan onze aanpak is een grondige inventarisatie en voorbereiding, een creatief maar functioneel ontwerp, een geruisloze uitvoering en een goede follow-up. Wilt u graag persoonlijk kennismaken en de mogelijkheden bespreken wat da'sFraai voor u kan betekenen? We komen graag naar u toe, maar uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in Schijndel!!