Website en internet

U wilt een nieuwe of verbeterde website of webshop laten maken? Dan bent u bij da'sFraai aan het juiste adres. Vanaf het prille begin tot en met de release. Maar het stopt uiteraard niet bij een technisch perfect werkende website of webshop in een fraai jasje. Hoe is uw website of webshop te onderhouden, hoe wordt deze door uw doelgroep gevonden, wat kunt u doen aan promotie?

Bij ieder project hanteren we dezelfde eenvoudige en overzichtelijke werkwijze. U wilt namelijk graag weten wat u te wachten staat en welke stappen moeten worden ondernomen om tot het beste eindresultaat te komen.

Inventarisatie
We bespreken samen uw verwachtingen, wensen en eisen en bepalen aan de hand daarvan wat er nodig is. We maken duidelijke afspraken over de planning en het budget. Het complete plaatje wordt vanaf de start helder vastgelegd. Duidelijk voor u, duidelijk voor ons.

Strategie
Zonder een gedegen fundament geen goed bouwwerk. De strategie vertaalt de behoeftes en wensen van uw doelgroep. Want deze vraag wordt vaak onderschat: wie is de bezoeker van uw webshop/website en waar is die bezoeker eigenlijk naar op zoek? In de webstrategie leggen we vast wat we samen willen bereiken met de website en hoe.

Ontwerp
De ontwerpfase kent twee lagen. Een gedegen navigatiestructuur en interactieve oplossingen verleiden uw doelgroep en zetten aan tot conversie. Wanneer de site logisch in elkaar steekt, kunnen de bezoekers snel en gemakkelijk relevante informatie vinden en moeiteloos navigeren. Het grafisch ontwerp bepaalt het gezicht van de website/webshop en springt direct in het oog. Uw website/webshop wordt vormgegeven in aansluiting op uw huisstijl. Desgewenst ontwerpen en implementeren onze designers een compleet nieuwe huisstijl. Daarnaast wordt volop aandacht besteed aan de invulling van de navigatiemenu’s en het gebruik van tekst en beeld.

Content
Hoe de tekst inhoudelijk ook wordt geschreven: deze moet op de doelgroep gericht en aansprekend zijn. Denk aan de toepassing van een ladingdekkend trefwoord op navigatieonderdelen en aansprekende, informatieve tekst in de pagina’s. Uiteraard moet de content conversiegericht gericht zijn geschreven en geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines.

Bouw
Met behulp van een compleet en flexibel content management systeem (CMS) leggen wij het fundament voor effectieve webcommunicatie. Het prototype van de website of webshop wordt voor het online gaan getest om er zeker van te zijn dat deze naar behoren werkt en gebruiksvriendelijk is.

Optimalisatie
De website/webshop is online en hoe nu verder. Krijgt u voldoende reacties of aanvragen? Zijn de bezoekersaantallen naar tevredenheid? Levert de webshop voldoende op? Het is uiteraard zaak om (geïnteresseerde) bezoekers naar uw site te halen. Hiervoor zijn verschillende technieken beschikbaar zoals Zoekmachine optimalisatie, AdWords campagnes, affiliate programma’s, berichten in social media, e-vouchers, e-mailmarketing campagnes, online communicatie en de inzet van traditionele media. Het resultaat van deze acties meten we met behulp van Google Analytics.

Hosting
Een website, webshop of e-mail moet worden gepubliceerd op het internet. Dit wordt hosting genoemd. Een dienst die wij met grootst mogelijke zorg en betrouwbaarheid voor u kunnen verzorgen. U betaalt een vast bedrag per maand voor licenties en gebruik.

Domeinregistratie
Domeinregistratie is het vastleggen van een naamstelling of domein voor een bepaalde periode en zorgt ervoor dat er niemand anders gebruik van kan maken. U bent geen eigenaar van een domeinnaam, maar claimt deze zolang u blijft betalen. U kunt op uw domein bijvoorbeeld uw website en e-mail plaatsen. Wanneer u uw domeinnaam opzegt kan iedereen deze weer registreren. Domeinregistratie kunnen wij voor u verzorgen. Heeft u nog geen geschikte (domein-)naam, dan kunnen wij deze voor u ontwikkelen. Heeft u al een domeinnaam, dan kunnen we deze voor u verhuizen.

Schijndel