CMS oplossingen

Wilt u zelf eenvoudig de inhoud van uw website aanpassen? Dan biedt een content management systeem (CMS) de uitkomst. Door in te loggen in het CMS, dat zich bevindt op een beveiligd gedeelte van de website, kunt u zelf wijzigingen of toevoegingen aanbrengen.

Een CMS is een softwaretoepassing waarmee u inhoud (zoals teksten, afbeeldingen en video's) op een website, intranet of extranet kunt onderhouden, beheren en publiceren zonder dat u hiervoor over technische kennis hoeft te beschikken. - Beheer de diverse pagina's van uw website
- Beheer de bestanden die u op de website gebruikt
- Bepaal de teksten op de website
- Plaats afbeeldingen op de website
- Maak gebruik van interactieve formulieren
- En nog veel meer ...

In-pagina-bewerking
Door de zeer eenvoudige opzet van ons CMS kunnen teksten direct binnen de website aangepast worden. Alle beheerbare zaken zijn voorzien van een knopje op een logische plaats. Mocht u er toch niet uitkomen dan kunnen wij u natuurlijk altijd verder helpen.

Carrousels, faders, fotoboeken
Praktisch iedere website heeft een slider, carrousel of een andere fotoweergave. Middels ons CMS kunnen dit soort weergaves betaalbaar en op maat worden ingezet.

Formulieren editor
Maak uw eigen formulieren. Bepaal wie verzonden formulieren ontvangt en welke velden verplicht zijn.

CMS ook voor bestaande websites
Een CMS is ook toepasbaar in een bestaande website. Het is in elke site in te voeren zonder dat de vormgeving van de website aangepast moet worden. Vanzelfsprekend is het geen enkel probleem om gelijktijdig aanpassingen en/of verbeteringen in uw bestaande website door te voeren naar gelang uw wensen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.