Websitebeheer

Eindelijk is na vele uren ontwikkelwerk de nieuwe website online. Wij hebben de website gebouwd volgens de functionele eisen die bij aanvang van het project zijn gedefinieerd en de teksten en foto's in de nieuwe website geplaatst is. En hoe nu verder?

Websitebeheer is tegenwoordig onmisbaar voor elke organisatie. Als u een website heeft, moet deze periodiek voorzien worden van nieuws, artikelen, acties, etc. Ook dient uw website periodiek voorzien te worden van de nodige updates en dienen oude artikelen, foto’s en acties verwijderd te worden.

Het plaatsen van nieuwe content heeft een positief effect op de bezoekers, want ze keren naar de website terug omdat er nieuwe informatie te vinden is. Maar ook voor de zoekmachines is het van positieve invloed. Websites die regelmatig inhoud vernieuwen krijgen van de  zoekmachines meer waardering, wat weer resulteert in een hogere pageranking.

Met ons onderhoudssysteem, ook wel Content Management Systeem (CMS) genoemd, is het onderhoud van uw website in ieder geval zéér eenvoudig. U kunt teksten en plaatjes op pagina's wijzigen en grafieken en tabellen invoegen. Het beheer van uw website verloopt hiermee op efficiënte en logische wijze. Heeft u weinig tijd hiervoor of wilt u graag het beheer van uw website uitbesteden, dan doen wij dit natuurlijk ook graag vóór u.