Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

da'sFraai voelt zich sterk betrokken bij haar leef- en werkomgeving. Het zijn immers de mensen en de omgeving waarvan je als onderneming afhankelijk bent om te blijven voortbestaan. Voor da'sFraai is het dan ook vanzelfsprekend om een bijdrage te leveren aan een duurzame ontwikkeling van de maatschappij.

Projecten

Als bedrijf staat da'sFraai midden in de maatschappij. Wij tonen onze sociale betrokkenheid op diverse manieren, onder andere door nauwe samenwerking met organisaties die zich inzetten voor het goede doel.

dreamkids_roos

Dream4Kids

Dream4Kids, een stichting die kinderen met een traumatische ervaring een nieuwe start wil geven. Het doel van de stichting is om ‘de’droomdag van deze kinderen te realiseren, om zo de negatieve spiraal te doorbreken. 

stichting-lichter-website-01

Stichting Lichter

Stichting Lichter is opgericht om Lichtpuntjes te brengen aan alleenstaande ouders die van een minimum inkomen leven. Deze website heeft da'sFraai belangeloos gemaakt, omdat we vierkant achter het idee staan van Stichting Lichter.

Alleenstaande ouders kunnen ze zich inschrijven op lichtpuntjes, oftewel giften van bedrijven zoals bijvoorbeeld een weekendje weg met z’n allen, een dagje spa te hebben voor de alleenstaande mama, een concertje voor de alleenstaande vader of nieuwe jassen en schoenen voor je kinderen kado te krijgen.