Standmateriaal te huur

Uw beursdeelname dient vanzelfsprekend tot in de puntjes verzorgd te zijn, daar u een uitstekende indruk wilt maken op de bezoekers van vakbeurs of consumentenbeurs. da’sFraai verhuurt stands aan bedrijven die aan een beurs willen deelnemen. Doordat het standverhuur is, kunnen wij de stands recyclen en zo de kosten van een stand laag houden.

U heeft bij ons de mogelijkheid om een prachtige stand te huren inclusief standaard verlichting. Klik rechts op het menu om te zien welke stands we voor de verhuur hebben. Vind u deze stands echter iets te sober aangekleed of zoekt u een uitbreiding, zoals bijvoorbeeld uw logo op enkele plaatsen of een balie, vitrine of meubilair? Wij hebben verschillende items waarmee we uw stand kunnen uitbreiden, zodat u uw stand volledig naar uw wensen is. Bespreek de mogelijkheden hiervoor met Robert Spierings.

  • Geen grote investering
  • Stand is eventueel aan te passen naar uw wensen 
  • Huren is milieubewust door het hergebruik
  • Wij verzorgen aanpassingen en plaatsing
  • 25 jaar ervaring in binnen- en buitenland
  • Voordelige standaard stands


Actiemateriaal
Om de attentiewaarde te verhogen hebben we enkele items voor u waardoor meer mensen uw stand bezoeken. Zo hebben we bijvoorbeeld een ballenblaasbak om een loterij te houden of een voetbal schietwand voor het entertainment. Deze zijn uiteraard ook prima inzetbaar bij een bedrijfsfeest.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak dan een afspraak of bel met Robert Spierings.